EGY SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS GYÜMÖLCSEI

Szerző: szerzo Közzétéve:

A Katolikus Karitász több autó használati felajánlást kapott áprilisban, a vészhelyzet megszűnésével ezek most vissza kerülnek a forgalmazókhoz. 

Hálásan köszönjük, az adomány Toyotát!

Nehéz időszakon vagyunk túl, a koronavírus járvány miatt. Szervezetünk ebben az időszakban is igyekezett helyt állni a segítő szeretet szolgálatában. A Toyota cég felajánlásából és a Karitatív Tanács közreműködésével egy új gépjárművet kaptunk segítségül a koronavírus időtartamára, hogy ezzel könnyítsék meg munkánkat. Az autót 60 napra adományozták 5000 km használatra, teljes körű biztosítással részünkre, amellyel megkönnyítették az adományok kiszállítását a 42 önkéntes csoportunk felé.

A gépjármű segítséget jelentett abban, hogy az Országos Központból adományokat szállítsunk el, kiosszuk Baranya és Tolna megye önkéntes csoportjai közt és tartsuk a kapcsolatot az önkéntesekkel. A gépjárművel főleg élelmiszereket, tartós árukat, vegyi árukat, kézfertőtlenítőket, tisztítószereket, vetőmag csomagokat és zöldségpalántákat szállítottunk ki.

Az autó az egyházmegyei központunknak és a vidéki csoportoknak is nagy segítséget jelentett, hiszen gyorsabb szállításra és könnyebb kapcsolatteremtésre adott lehetőséget. A gépjárművel közel 20 vidéki csoportnak szállítmányoztunk támogatási eszközöket, valamint Pécsett napi szintű használatban volt az adomány Toyota.

Ez úton is mély hálánkat, tiszteletünket és köszönetünket fejezzük ki a Toyota Motor Corporation és a Zalaegerszeg – Autófókusz Kft iránt, hogy a vírus idején segítő kezet nyújtottak számunkra, s hogy négy keréken küldtek hozzájárulást, hogy együtt győzzük le a vírust.

Köszönjük!

Kategóriák: Egyéb

Translate »